1 Follower
24 Ich folge
sverigematchtroja

Köp nya matchtröja 2016/17 online!

billiga fotbollströjor

Nu växer kritiken och talet om kris kring Manchester United

Daily Mail tycker att svensken borde ha skrivit in sig i målprotokollet, nya matchtröja men ger honom en sexa i betyg.Raiola vittnar i intervjun också om svenskens nära relation även till övriga delar av agentens familj.Det var en svår match.

Vi visar vilken typ av lag vi är, säger Troy Deeney efter 3–1-segern.Manchester United tröja 2016 kan dubbla Rashfords lön.Efter Zlatans ankomst vill klubben göra 18-åringen nöjd.”Hade otur med sin nick och låg bakom kvitteringen, men borde ha gjort mål i första halvlek och gett United ledningen när han sköt i utsidan av nätet”, skriver tidningen.

När min son var liten så brukade han beundrande se upp på Zlatan, säger Raiola och imiterar en liten pojke som med öppen mun ser upp mot himlen.Sen försvinner han ut till Uniteds spelarbuss och en hemfärd till Manchester som går i moll.

Det var ett pressat Manchester United som i den tidiga söndagsmatchen gästade Watford på Vicarage Road.Nu uppges klubben dubbla stjärnans lön och göra honom till den bäst betalda tonåringen.