1 Follower
24 Ich folge
sverigematchtroja

Köp nya matchtröja 2016/17 online!

billiga fotbollströjor

Manchester United visade världen att de inte kommer stå still och se på utan att de vill vara bäst

Han ser missnöjd ut – spelsystemet med två sittande mittfältare långt ner fungerar inte, säger Keown.När det gäller Zlatan så passar han Manchester United tröja 2016 varumärke perfekt.Jag tror vi måste få tillbaka vinnarkänslan.

Det är fortfarande tidigt på säsongen, men United, som är sex poäng bakom Manchester City, har redan fått en krisstämpel. Köp nya matchtröja I går menade BBC Radio-experten Martin Keown att Zlatan Ibrahimovic var missnöjd med Mourinhos taktik och i dag får svensken ny kritik av förre franske VM-stjärnan Christophe Dugarry som tycker att Zlatan rör sig för lite.

Även de brittiska tidningarna är hårda efter den senaste förlusten.Han är mod personifierat och har den där blandningen av vinnarmentalitet och klass.Vi har förlorat i tre i rad som sagt, men det ska inte vara någon fara, det är i början av säsongen. Vi hade en bra start.

Jag är alltid bekymrad när vi inte får resultaten vi vill, säger Mourinho.Man Uniteds första förlust mot Watford – på 30 år.Ibra är lika rörlig som en kon.Independent ger svensken låga fem av tio i betyg.