1 Follower
24 Ich folge
sverigematchtroja

Köp nya matchtröja 2016/17 online!

billiga fotbollströjor

Nu sågas Zlatan Ibrahimovic efter Manchester Uniteds 3–1-förlusten mot Watford

Och till slut 3–1 borta mot Watford i går.Men varför Manchester United tröja 2016, när till exempel Zlatan enligt Raiola själv sagt att han vill avsluta sin karriär i Napoli och Paul Pogba tidigare vittnat om en dröm att en gång spela i spanska La Liga?När vi väl var på gång och fick 1-1 så blir vi straffade.

Tränaren kallar det första målet, nya matchtröja där United ville ha frispark efter att Anthony Martial fällts, för ”löjligt”, men han var heller inte nöjd med sina spelare.

Med sina 526,6 löpta kilometer är United på 20:e och sista plats bakom Sunderland och har till exempel löpt 55 kilometer mindre än Jürgen Klopps Liverpool som toppar listan och 45 kilometer mindre än stadsrivalen Manchester City under Pep Guardiolas ledning.De engelska experterna är kritiska – inte minst mot svenske anfallsstjärnan Zlatan Ibrahimovic, 34.

Jag säger alltid till mina spelare att gå till den klubb där de behövs.Vi gör samma fel som i första halvlek.De tre lagen i toppen av listan kommer inte som någon överraskning.BBC Radio-experten, samt förre Arsenalspelaren, Martin Keown tror att Zlatan är missnöjd med José Mourinhos 4-2-3-1-system och att det är därför 34-åringen har en dalande formkurva.