1 Follower
24 Ich folge
sverigematchtroja

Köp nya matchtröja 2016/17 online!

billiga fotbollströjor

Vittsjö är på väg att dras in i den omedelbara bottenstriden

Men Eskilstuna vände – och vann efter mål i den andra halvleken.Trots det känner sig Oscar Lewicki lugn inför det som komma skall med Blågult.Det var inte mycket till fotbollsmatch, men det kan bli en kväll att minnas ändå.Malmö FF:s Magnus Wolff Eikrem har slagit rekord för flest antal målgivande.

Ängelholm Fotbollströjor positiva trend fortsätter – efter dramatiska slutminuter.Vittsjö är på väg att dras in i den omedelbara bottenstriden. Både Kristianstad och Kvarnsveden vann i helgen – och komplicerade tillvaron för den nuvarande tabellnian.Jag är lugn. Jag är en bra fotbollsspelare, säger Oscar Lewicki.Fick vi inte se en ny stjärna tändas?Men passningskungen lyfter omgående fram målkungen, Vidar Örn Kjartansson, som en stor anledning till att han kunnat göra så många målgivande passningar.

Efter en målvaktstavla i slutet gav ÄFF poäng.Men Vittsjö fick en smakstart borta mot Eskilstuna. I den 10:e minuten tog sig Rachel Mercik loss och fixade 1-0.Malmö FF går som tåget i allsvenskan. Under söndagen hade MFF en knepig bortamatch på bortaplan mot Gif Sundsvall.